Disclaimer & Privacy Policy

Alle gegevens die door Thrive tuning worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier worden openbaar gemaakt. Thrive tuning aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. Thrive tuning bevat links naar andere sites. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacy praktijken noch de inhoud van deze sites. 

Afbeeldingen

De tekst en afbeeldingen op Thrive tuning zijn afkomstig van eigen bron. Het is niet toegestaan om deze afbeeldingen over te nemen en/of te gebruiken.

Social Media

Op deze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (‘liken’) of delen op sociale netwerken als TikTok en Instagram. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van bijvoorbeeld TikTok of Instagram zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van de diverse kanalen (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met jouw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd.

Teksten

Het is niet toegestaan om de teksten van Thrive tuning over te nemen en/of in te zetten voor commerciële doeleinden. Wilt u hier toch gebruik van maken, dient u eerst contact op te nemen met Thrive tuning.

Tarieven en betalingen

Onze tarieven verschillen per behandeling en voertuig. Uiteraard kunnen wij u zonder het voertuig te hebben gezien een prijsindicatie geven. Het definitieve tarief wordt van te voren bij het zien van het voertuig vastgelegd. Uw factuur wordt in de meeste gevallen op locatie gemaakt en verstuurd. In overleg met een betaalverzoek via Whatsapp of sms. Contant is mogelijk, wij kunnen alleen niet wisselen op locatie.

Persoonlijke eigendommen

Wij vragen u om verwarring te voorkomen, alle waardevolle eigendommen zoals telefoons, laptops, geld of sieraden uit de auto te halen. Mocht er onverhoopt iets achterblijven, melden wij dit uiteraard aan u.

Afspraak wijzigen of annuleren?

Wilt u uw afspraak wijzigen of annuleren? Dat kan, dit wel minimal 24 uur van te voren. Dit kan via mail, social media of telefonisch. Binnen de 24 uur termijn, dan zijn wij genoodzaakt hier reserveringskosten (€ 10,-) voor in rekening te brengen.

Alle rechten voorbehouden.